Nyheter

Hem > Nyheter > Innehåll
Marine Airbag Inspection Standards och tekniska krav
Oct 31, 2017

Marine krockkuddar används ofta i fartyget på vattnet, sollyftning, annan tungtransport, undervattensinstallationer inom flytande området. I det moderna skeppet har en mycket viktig roll, då vet du vad som är standard inspektion av marina krockkuddar? Marine airbag tekniska krav och vad? Här följer Xiaobian tillsammans för att förstå inspektionens standarder och teknik för fartygets krockkudde. I fallet med

Standard för inspektion av marina krockkuddar

Enligt den nya industristandarden blåses den marina krockkudden upp till arbetstryckvärdet, en timme efter att tryckfallet inte borde vara större än 5%. Du kan också använda tvål för att torka ytan, observera huruvida bubblan inträffade. Av inspektionsstandarderna bör baseras på branschstandarder och affärsstandarder specifika ett till ett test, huvudsakligen inklusive följande: (1) sladdväv. Materialets egenskaper hos sladdväven finns från fabriksinspektionsintyget för sladddukfabriken. Draghållfastheten på 21 kg (f), som är minimikraven, har den nuvarande höga bärkapaciteten hos luftridåns draghållfasthet uppnått 31 kg (f). Kabeldensiteten kräver 95 5 gardiner per 10 mm bredd. (2) gummi. Gummi prestanda generellt av de professionella kraven i de nationella standarderna med instrumentet test, vi ser utifrån, ytan ska vara jämn och ljus, ingen peeling, inga sprickor och bubblor, tungt hudfenomen. (3) processprocessorer. Det bör finnas en speciell limning och vulkaniseringsutrustning och utbildade arbetare, varje lager av gardinduk måste komprimeras, kan inte ha luftbubblor, härdning för att behärska temperatur och tid, kan inte vara svavel och svavel, svavelgas från Utseendet för att se färgen grå, handslag, kan lämna en dun, svavel är kolloidal hård, dålig elasticitet, var svart och röd. (4) lufttäthet. Enligt den nya industristandarden blåses den marina krockkudden upp till arbetstryckvärdet, en timme efter att tryckfallet inte borde vara större än 5%. Du kan också använda tvål för att torka ytan, observera huruvida bubblan inträffade.

Tekniska krav för marina krockkuddar

Enligt CB / T 3795-1996 ska bestämmelserna i den marina krockkudden uppfylla de tekniska kraven 1, storleksavvikelsens diameter och effektiv längdavvikelse på -2% --- + 2%, den totala längden av avvikelsen på -4% - +4%, 2 enligt bestämmelserna i CB / T 3795-1996 bör uppfylla de tekniska kraven 1, storleksavvikelsens diameter och effektiv längdavvikelse på -2% --- + 2%, den totala längden av avvikelsen för - 4% --- + 4%, 2, mängden elastisk deformation med 1,2 gånger arbetstrycket för att utföra försökspressen, deformationsdiametern är inte större än 5% 3, säkerhetsfaktorn för säkerhetsfaktorn inte mindre än 4,54, lufttäthet uppblåsbara 1h, buck mindre än 5% Utseendet kräver linjär jämnhet, inga sprickor och bubblor, tung hud, blandat med föroreningar och uppenbar smuts och andra synfel. 6, säkerhetsuppblåsbar enhet på pumpen ska installeras på säkerhetsventilen, säkerhetsventil starttryck bör arbetstryck 1,25 gånger.





Qingdao Shenxing krockkudde tillverkareTelefon: +86-18663978771